Ana Sayfa > Emirsultan Ortaokulu İletişim

WEB :  http://emirsultanortaokulu.meb.k12.tr
Telefon : 0232 267 17 17----
Belgegeçer : 0232 267 17 17
Adres : LİMONTEPE MAH. 9693 SK. EMİR SULTAN ORTAOKULU B BLOK NO: 1/2 KARABAĞLAR / İZMİR
İl Merkezi - Konak Meydanına 7 km. ULAŞIM: Minibüs ve ESHOT Otobüsleri (587 Konak Limontepe hattı) ile kolaylıkla sağlanabilir. 587 Limontepe - Konak otobüsü ile "Limontepe Pazaryeri" ya da "Selvi" duraklarında inerek okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir. 587No lu otobüs güzergah olarak: Konak - Üçyol - Bozyaka Üzümcü Okulu - Eskiizmir Cd. - Limontepe hattını takip etmektedir.
Minibüs ve ESHOT Otobüsleri (587 Konak Limontepe hattı) ile kolaylıkla sağlanabilir. 587 Limontepe - Konak otobüsü ile "Limontepe Pazaryeri" ya da "Selvi" duraklarında inerek okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir. 587No lu otobüs güzergah olarak: Konak - Üçyol - Bozyaka Üzümcü Okulu - Eskiizmir Cd. - Limontepe hattını takip etmektedir. Ayrıca 671 No lu Buca Tınaztepe-F.Altay otobüsünü tercih edecekler, "Yıkık Camii2" otobüs durağında 587No lu hatta aktarma yapıp okulumuza ulaşabilirler.