Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Emirsultan Ortaokulu

Telefon : 0232 267 17 17
Belgegeçer : 0232 267 17 17
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://emirsultanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : LİMONTEPE MAH. 9693 SK. EMİR SULTAN ORTAOKULU B BLOK NO: 1/2 KARABAĞLAR / İZMİR
VİZYON : Çağdaş yaşamı destekleyen, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, özgüveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, "mutlu" - "özgür" ve "hayata hazır" bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak, - Eğitim Bölgemizde - eğitimde lider okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :41
Öğrenci :628
Derslik :9
Atölye-İşlik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :821
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Sabahçı Grup Ders Başlama Saati: 07:40 Sabahçı Grup Ders Bitiş Saati: 13:20 Öğlenci Grup Ders Başlama Saati: 13:30 Öğlenci Grup Ders Bitiş Saati: 19:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Merkezi kalirofer sistemi
Servis : Anlaşmalı servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Minibüs ve ESHOT Otobüsleri (587 Konak Limontepe hattı) ile kolaylıkla sağlanabilir. 587 Limontepe - Konak otobüsü ile "Limontepe Pazaryeri" ya da "Selvi" duraklarında inerek okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir. 587No lu otobüs güzergah olarak: Konak - Üçyol - Bozyaka Üzümcü Okulu - Eskiizmir Cd. - Limontepe hattını takip etmektedir. Ayrıca 671 No lu Buca Tınaztepe-F.Altay otobüsünü tercih edecekler, "Yıkık Camii2" otobüs durağında 587No lu hatta aktarma yapıp okulumuza ulaşabilirler.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Karabağlar ilçesinde, Limontepe semti pazaryeri mevkiinde bulunuyor.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezi - Konak Meydanına 7 km. ULAŞIM: Minibüs ve ESHOT Otobüsleri (587 Konak Limontepe hattı) ile kolaylıkla sağlanabilir. 587 Limontepe - Konak otobüsü ile "Limontepe Pazaryeri" ya da "Selvi" duraklarında inerek okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir. 587No lu otobüs güzergah olarak: Konak - Üçyol - Bozyaka Üzümcü Okulu - Eskiizmir Cd. - Limontepe hattını takip etmektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okul Futbol Takımı Okul Basketbol Takımı Okul Atletizm Takımı Okul Yakar Top Takımı Okul Masa Tenisi Takımı Okul Dart Takımı Okul Bocce Takımı
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okul Yıllık Gelişim Modeli çalışmalarını aktif olarak yürütüyoruz.
Yazdır :